Camouflage en Lycogel
Camouflagetherapie

Oorzaak
De oorzaken van littekens, spataderen, wijnvlekken, donkere of lichte vlekjes op de huid zijn enorm divers en kunnen op verschillende manier worden veroorzaakt. Voor deze en meerdere aandoeningen is een Camouflagetherapie eventueel icm de Lycogel een mooie oplossing. Maar camouflagetherapie en Lycogel zijn ook toepasbaar op een gezonde huid (als foundation) of een behandelde huid bijvoorbeeld na een laserbehandeling of chemische peeling.

Therapie
Omdat bovenstaande huidveranderingen erg hinderlijk kunnen zijn is medische camouflage vaak een goede oplossing.
De huidtherapeut heeft speciale camouflagemiddelen die er voor kunnen helpen om het storende gebied te verbergen of minder opvallend te maken. Er wordt per persoon een goede kleur uitgezocht en vertelt hoe de patiënt deze zelf het beste kan aanbrengen. Dan worden de producten besteld en kan u zelf thuis aan de slag. De camouflage kan zelfs waterafstotend gemaakt worden, zodat het ook niet afgeeft op kleding.

Lycogel
Huid- en Oedeemtherapie Oss werkt veel met de camouflagemiddelen van Lycogel®. Lycogel presenteert de eerste ademende, kleurcorrigerende behandeling die cosmetische en huidverzorgingstechnologieën combineert om het herstel van de huid te bevorderen, de gevoelige huid te kalmeren, huidveroudering tegen te gaan en tegelijkertijd te camoufleren. Dit kan dus bij alle bovengenoemde oorzaken worden toegepast.

De 10 redenen waarom wij de producten van Lycogel® aanbevelen:

De camouflage producten én de therapie vallen onder de "camouflagetherapie" uit de aanvullende verzekering
en worden dan dus ook vergoed door uw zorgverzekeraar.

Klik hier voor meer informatie over Lycogel of om de producten van Lycogel online te bestellen.

Heeft u meer vragen over camouflage neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina.