Alles over de

Candela GentleMax Pro

Bij Huid- en Oedeemtherapie Oss gebruiken wij de Candela GentleMax Pro voor onze behandelingen tbv Laserontharing. De Candela GentleMax Pro is met recht de Rolls-Royce onder de laserapparatuur en staat garant voor het kalitatief beste resultaat in het minste aantal behandelingen.

GentleMax Pro - De Gouden Standaard!
De GentleMax Pro is de gouden standaard in Ontharing en nog veel meer...

De Candela GentleMax Pro combineert het beste van twee verschillende Candela systemen in één: De Nd-YAG Pro-U laser en de GentleLase Alexandrite Pro-U laser voor o.a. laser ontharen, rejuvenation en vasculaire aandoeningen.

Mogelijke behandelingen met de Candela GentleMax Pro:

Verschillende huidtypes
Omdat de Candela GentleMax Pro het beste van de twee verschillende Candela systemen combineert, zijn de behandelingen ook beter toepasbaar op de verschillende huidtypes. Zo is de Alexandrite inzetbaar voor de huidtypes 1 t/m 3 (lichte huid), en maken we voor de overige huidtypes 4 t/m 6 (donkere huid) gebruik van de Nd-Yag. Dit biedt ons de mogelijkheid om op de meest veilige manier de verschillende huidtypes, waaronder ook de pigmentgevoelige huidtypes, te behandelen.

Is de behandeling pijnlijk?
Omdat de Candela GentleMax Pro een laser is die op een zeer hoge frequentie opereert, betekent dit dat het moment waarop de huid in aanraking komt met de laser erg kort is. Dit heeft als effect dat de behandelingen met de GentleMax Pro een stuk minder pijnlijk zijn dan andere Ontharingslasers in de markt. Je kunt dit het beste vergelijken met een vinger die je door een kaars beweegt. Hoe sneller de beweging, hoe minder gevoelig de aanraking is.

Zimmer Cryo 7
Tijdens een behandeling met de GentleMax Pro, maken wij gebruik van De Zimmer Cryo 7 Koeler. De Cryo 7 is het perfecte systeem om de huid te koelen tijdens lasertoepassingen of alle vormen van injecties. De koude lucht zorgt voor pijnreductie en voorkomt thermale schade aan de huid tijdens laserbehandelingen.

Heeft u meer vragen over laserontharing of de GentleMax Pro? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina.