Alles over

Huid(verzorgings)adviezen en productadvies

Bij de behandeling van een zieke of beschadigde huid is huidverzorging een belangrijk onderdeel. Met sommige simpele huidverzorgingadviezen en juist product gebruik kan een huid zienderogen verbeteren. Hierbij hoort een huidanalyse door de huidtherapeut. Op deze manier krijgt u een persoonlijk huidverzorging- en productadvies. Dit zal ook weer een positieve bijdrage leveren aan de therapie door de huidtherapeut.

Oorzaak
Er zijn natuurlijk tientallen externe en interne factoren te noemen waardoor een huid geen goede conditie heeft. Vaak is het een opeenstapeling van routine handelingen die worden uitgevoerd in het dagelijks leven. Denk hierbij aan het (veelvuldig) wassen van de handen. Door het gebruik van zeep wordt de beschermlaag van de huid weggewassen waardoor de huid sterk kan uitdrogen. Daarnaast is het gebruik van water op zich zelf ook een oorzaak wat de huid kan uitdrogen. Andere voorbeelden waardoor de huid zijn goede conditie verliest zijn; agressieve middelen op de huid gebruiken, chemotherapie, bestralingstherapie, zonlicht, guur weer, hormoonhuishouding, puberteit enz.

Therapie
Voor verschillende factoren zijn goede therapieën te verkrijgen, waarbij een huidtherapeut u goed kan helpen. Maar de basis van het verbeteren van de huidconditie begint bij een goed huidadvies. De huidtherapeut is gespecialiseerd in het analyseren van de huid. Dat gedaan te hebben heeft de huidtherapeut een brede kennis aan huidverzorgingadviezen wat gecombineerd wordt met de juiste producten speciaal geselecteerd voor uw specifieke huid. Dit vormt de basis van elke huidtherapeutische behandeling.

Productlijn
De productlijn die ik in de praktijk gebruik is Tebiskin Eytoceuticals. Tebiskin is een exclusieve lijn speciaal ontwikkeld voor huidtherapeuten waarbij werkzaamheid én toegankelijkheid belangrijk zijn. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed..

Tebiskin is zo ontwikkeld dat het kan worden gebruikt op een dagelijkse basis om de verschijning van vele huidaandoeningen te verbeteren én om de behaalde resultaten van (cosmetische-) medische procedures te behouden.

Heeft u meer vragen over productadvies neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina.